Mesajul Președintelui

Suntem pregătiți. societatea digitală este aici!

„I grew up in a physical world, and I speak English. The next generation is growing up in a digital world, and they speak social. ” Angela Ahrendts

Încă de la începutul activității noastre în 2015, ne-am bazat eforturile de promovare ale conceptului Smart City pe implicarea activă a prietenilor și membrilor noștri. Zeci de instituții și companii, sute de oameni, mii de ore de promovare, evenimente, webinarii, caravane, reviste, cursuri, apariții tv, expertiză, livrabile, strategii, proiecte, cercetare și inovare.

Unanim, toți partenerii noștri recunosc meritul asociației de creare a Industriei Smart City în România. Alături de noi, aceștia au găsit mediul propice și natural privind cooperarea, inovarea și dezvoltarea diferitelor proiecte.

Crearea Clusterului Smart City România reprezintă nu doar cea mai de anvergură organizare a actorilor din Industria Smart City dar și cea mai dinamică platformă de digitalizare a instituțiilor publice din România – să nu uităm că aceste procese sunt accelerate de pandemia de covid-19 și reprezintă nevoia de modernizare rapidă a statului.

Lucrăm neîncetat de aproape 5 ani pentru dezvoltarea comunităților noastre. Pentru Dezvoltarea României. Aici veți afla ce putem face cu adevărat.

Bine ați venit în Clusterul Smart City România!

Partajează asta: